Dobrodošli na Web stranicu croatia-skipper.net (dalje u tekstu „Web stranica“). Nadamo se da ćete uživati u svom iskustvu na stranici. Niže navedeni uvjeti reguliraju vaše korištenje naše Web stranice. Ovi uvjeti korištenja vrijede za sve posjetitelje Web stranice.

 

 

Opći uvjeti korištenja

Korištenjem Web stranice croatia-skipper.net smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja Web stranice te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući odredbe o obradi podataka i pravila u vezi s kolačićima. Ukoliko se ne slažete s Uvjetima korištenja, nemojte koristiti našu Web stranicu.

 

Korištenjem sadržaja Web stranice korisnik prihvaća sve eventualne rizike koji nastaju korištenjem ove Web stranice te prihvaća koristiti sadržaj ove Web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

 

Odricanje od odgovornosti

croatia-skipper.net se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove Web stranice, za bilo koje radnje korisnika uporabom ili zlouporabom sadržaja ove Web stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove Web stranice.

 

croatia-skipper.net zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja Web stranice bez obaveze prethodne najave te nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

 

croatia-skipper.net nastoji održati sve funkcionalnosti Web stranice, no ne može jamčiti da će sve funkcionalnosti biti uvijek dostupne niti odgovara za eventualnu nedostupnost stranice kao ni za štetu koja bi mogla nastati zbog prekida dostupnosti, neobjavljivanja odnosno brisanja sadržaja ili greške u radu stranice.

 

croatia-skipper.net ne odgovara za sadržaje niti za raspoloživost drugih stranica na koje upućuje poveznicama.

 

 

Uvjeti korištenja sadržaja

Korištenjem sadržaja Web stranice smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove Web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove Web stranice isključivo u nekomercijalne svrhe, za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

 

croatia-skipper.net se ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem bilo kojeg dijela sadržaja.

 

Informacije na Web stranici su informativnog su sadržaja i croatia-skipper.net zadržava pravo promjene ili ukidanja bilo kojeg sadržaja na Web stranici bez prethodne najave.

 

croatia-skipper.net ne odgovara ni za kakve posljedice prouzrokovane promjenama sadržaja.

 

Također, croatia-skipper.net nije odgovorna za eventualne štete nastale zbog tipografskih pogrešaka.

 

 

Autorska prava

croatia-skipper.net polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Web stranice bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava croatia-skipper.net.

 

Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela Web stranice, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je zakonskoj sankciji. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih prava.

 

Dopušteno je stavljati poveznicu Web stranice croatia-skipper.net na druge stranice.

 

 

Poveznice na internet stranice trećih strana

croatia-skipper.net nije odgovorna za zakonitost sadržaja i upravljanja web stranica na koje se spajate s Web stranice croatia-skipper.net.

 

Nastojimo korištenje naše Web stranice kao i Interneta uopće, učiniti sigurnim.

 

Stoga ćemo Vam biti zahvalni obavijestite li nas o bilo kakvom nezakonitom ili nemoralnom sadržaju na web stranicama povezanim na našu stranicu. Slobodno nam se obratite na e-poštu: leo.pavela@kigo.hr