Video about Croatia

'Ode to Joy', the promotional video of the Croatian Tourist Board, won a prestigious travel industry's 'Oscars' award 'Das goldene Stadttor' at the International Tourism Film Festival held on 8 March 2012. The festival is held annually as a part of International Tourism Fair ITB in Berlin. With its impressive visualisation and through the inspiring music narrative led by cellist Ana Rucner, the film highlights the rich cultural, historical and natural heritage of Croatia as well as many Croatian beauties.

croatia.hr
facebook.com/croatia.hr

Kigo sailing boat

Medijski Partneri

Croatia Skipper is a trustable partner of Neventum for hostesses in Croatia. Neventum has more than 12000 suppliers around the world and is present in 146 countries to offer construction and design of stands, catering and hostesses.
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Hrvatska – Vrijeme

Vrijeme

Croatia – Photo

Sve je spremno za najveći sajam nautike u Düsseldorfu

Düsseldorf u svom najboljem izdanju od 17-25 siječanja 2015.
Svi ljubitelji nautike, jedrenja, motornih brodova, sportova na vodi, uživati će u  17  izložbenih dvorana, kroz preko 1.650 izlagača iz više od 60 zemalja. I na ovome sajmu će se predstaviti brojne charter kompanije, a Hrvatska će kao i obično, imati jedno od najzapažanijih uloga ovoga sajma.

“Imali smo dobar vjetar u leđa, kada smo započeli naše velesajamske pripreme. Rezervacije su bile odlične i, prije svega, u ranoj fazi organiziranja sajma, jer su izlagači željeli osigurati dobra mjesta za sebe, a neki su čak i tražili veći prostor za sebe “, kaže Goetz-Ulf Jungmichel, direktor boot Düsseldorf . Boat Show privlači oko 50.000 posjetitelja iz drugih zemalja.

Devet od 17 izložbenih dvorana biti će rezerviran za  strane brodice i jahte, jedrilice, motorne brodove. 440 brodograditelja, trgovci i uvoznici  predstaviti će jedinstveni spektar od oko 1.700 brodica i jahti, u rasponu od malih kanua i čamaca do luksuznih plovila.

Izlagači iz više od 60 zemalja će osigurati širok spektar svjetskih marki u svim linijama proizvoda. Oko 800 izlagača će biti izvan Njemačke, koji će pokrivati gotovo polovicu izložbenog prostora. Popis zemalja je vrlo raznolik. Najveći međunarodni izlagači su Nizozemska, slijede Italija, Francuska i Velika Britanija, a Hrvatska će se predstaviti sa svjetskom premijerom najveće jedrilice proizvedene u Solinu, Salona 67.
Dvorana 4 će imati koncentraciju vodećih motorna jahti proizvođača kao što su Bavaria, Beneteau, Jeanneau Cranchi, i Nimbus. U istoj dvorani SAD Brunswick Grupa će imati svoja sportska plovila marke Sea Ray, Bayliner i Quicksilver.
U dvoranama 13 i 14 moći ćete vidjeti široki spektar ideja i prijedloga za odmor na vodi i plovilima za iznajmljivanje. Za charter nautički turizam Hrvatska, Grčka i Turska  su i dalje u samome europskome vrhu zanimanja.

Boot Düsseldorf 2015. otvoren je svakim danom od 17.-25. siječanja 2015. od 10:00-18:00 sati. Daljnje pojedinosti i ulaznice su dostupne na web portalu www.boot.de, koji također ima trgovinu ulaznica. Ulaznice se mogu ispisati izravno za vrijeme kupnje i vrijede za besplatni javni prijevozu na području koje pokriva lokalna prijevoznička tvrtka, VRR, unutar zone D, Regija Süd (Southern regija).