Video about Croatia

'Ode to Joy', the promotional video of the Croatian Tourist Board, won a prestigious travel industry's 'Oscars' award 'Das goldene Stadttor' at the International Tourism Film Festival held on 8 March 2012. The festival is held annually as a part of International Tourism Fair ITB in Berlin. With its impressive visualisation and through the inspiring music narrative led by cellist Ana Rucner, the film highlights the rich cultural, historical and natural heritage of Croatia as well as many Croatian beauties.

croatia.hr
facebook.com/croatia.hr

Kigo sailing boat

Medijski Partneri

Croatia Skipper is a trustable partner of Neventum for hostesses in Croatia. Neventum has more than 12000 suppliers around the world and is present in 146 countries to offer construction and design of stands, catering and hostesses.
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Hrvatska – Vrijeme

Vrijeme

Croatia – Photo

Pogledajte web stranicu prve diplomatske jedrilice u Hrvatskoj

Gotova je web stranica prve diplomatske jedrilice u Hrvatskoj pod sretnim nazivom BUBAMARE.

 

Tvrtka KIGO CHARTER d.o.o u čijem sastavu se nalazi diplomatska luksuzna jedrilica BUBAMARE vrijedna 10 milijuna kuna, predstavila je svoju web stranicu

www.kigo-charter.com

Stranica je rađena u prestižnom studiju za marketing i dizajn OKiS u Bolzanu u Italiji i već u prvom danu predstavljanja web je pogledalo preko 10 000 ljudi. Fotografije za KIGO CHARTER je odradio fotograf iz Južnog Tirola gospodin Manuel Perktold.

bubamare-jeanneau-64

Jedrilica BUBAMARE je dužine 20 metara, širine 5.5 metara, i gaza od 2.2 metara.  Pogoni ju motor od 180 konja od Volvo Pente pomoću kojeg ostvaruje putnu brzinu od 10 čvorova.

Sa kojih 200 m2 jedara, na vjetru od 22 čvora, BUBAMARE postiže brzinu od 10 čvorova što je za ovaj brod težak oko 35 tona jako dobar uspjeh.

Unutrašnjost broda je jednostavno i elegantno izvedena. Četiri kabine, tri WC/tuša, lijepi veliki salon s kuhinjom, agregat, klima, TV, satelitska antena, internet, desalinizator, pet hladnjaka, od čega je jedan samo za vina. BUBAMARE ima mikrovalnu pećnicu, perilicu za rublje i posuđe kao i pekač za kruh.

vlcsnap-2016-09-05-11h08m04s36

 

Bubamare je preuzeta od francuske tvrtke Jeanneau  25. lipnja u Canetu (mediteranska Francuska) i 52 dana je plovila Mediteranom prije nego  je uplovila u Hrvatske vode. Prvi susret BUBAMARE s Hrvatskom bio je u Cavtatu, a do tada je ova zanimljiva jedrilica predstavljala Rijeku i Hrvatsku po Azurnoj obali, Korziki, Sardiniji, Siciliji, Vulkanskim otocima, Kalabriji i Apuliji.

BUBAMARE je u vlasništvu riječke tvrtke KIGO CHARTER, a godišnji vez je u ACI marini u Ičićima.

Namijenjena je za vožnju diplomata cijeloga svijeta, a u svojstvu promocije Hrvatske.