Party Sailing

Naslovna i logo

Party Sailing, Croatia je jedinstveni koncept čija je sadržajna okosnica sedmodnevno jedrenje u Hrvatskoj namjenjeno svima onima koji su željni party provoda u kombinaciji sa prirodnim welness odmorom i avantrustičkim sadržajem.

Ponuda se sastoji od dvije zabavne destinacije. Prva je bazirana na sjevernom hrvatskom Jadranu u kojoj se posjećuje popularno party odredište zabave , plaža Zrće kao i druge prekrasne lokacije za  party, opuštanje i gastronomiju. Druga destinacija nalazi se na južnom Jadranu gdje se posjećuje najekskluzivnije party odredište, otok Hvar  kao i poznate party i gastro lokacije na bliskim mu otocima. Početna baza na sjeveru je grad Zadar, a na jugu Split, oba grada sa dobro povezanom  zračnom lukom.

Brodovi s kojima se jedri su Bavarie od 44 stopa (max. 8  kreveta) do  Bavarie 49 stopa (max 10 kreveta) te smo Vam u mogućnosti ponuditi premium i veće  brodove na upit.

Ponuda je upotpunjena i glazbenim festivalima te Vam omogućavamo spoj jedrenja i svjetskih festivala kao što su Ultra Music (Split), Fresh Island (Zrće), Hideout (Zrće) i drugi. Vodimo Vas u najpopularnije klubove i barove na Jadranu te nudimo ekskluzvan sadržaj. Prenijeti ćemo na Vas naše više godišnje iskustvo u noćnom životu, jedrenju, gastronomiji te pregrštu ostalih sadržaja.

Pridružite nam se u odličnoj kombinaciji zabave  i uživanja na svjetski poznatim  plažama i partyima te odjerite na nezaboravno putovanje hrvatskim Jadranom.

ScreenClip

Party Ruta :
Sub:  Rijeka – Krk Pinezići party
Ned:  Krk – Rab Santos party
Pon:  Rab – Pag zrće
Uto:  Pag- zrće
Sri:    Pag-zrće –  Grad Krk
Čet:   Baška – Krk
Pet:    Krk – Rijeka
Ruta putevima aristokracije: 
Sub:     Rijeka
Ned:    Rijeka (tržnica, ribarnica, HNK ) – Cres
Pon:     Cres – Valun – Plava špilja – Martinšica
Uto:     Martinšica- Lošinj- Uvala čikat
Sri:      Čikat – Ilovik – Veli Lošinj
Čet:      Veli Lošinj – Rab
Pet:      Rab – Krk – Opatija – Rijeka
CJENIKScreenClip12
ScreenClip13
napomeneScreenClip3brod tlocrtScreenClip6
ScreenClip5
ScreenClip8
ScreenClip7
Kontakt: info@croatia-skipper.net   GSM: 0038598559443, 00385981865772

Comments are closed.

Video about Croatia

'Ode to Joy', the promotional video of the Croatian Tourist Board, won a prestigious travel industry's 'Oscars' award 'Das goldene Stadttor' at the International Tourism Film Festival held on 8 March 2012. The festival is held annually as a part of International Tourism Fair ITB in Berlin. With its impressive visualisation and through the inspiring music narrative led by cellist Ana Rucner, the film highlights the rich cultural, historical and natural heritage of Croatia as well as many Croatian beauties.

croatia.hr
facebook.com/croatia.hr

Kigo sailing boat

Medijski Partneri

Croatia Skipper is a trustable partner of Neventum for hostesses in Croatia. Neventum has more than 12000 suppliers around the world and is present in 146 countries to offer construction and design of stands, catering and hostesses.
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Hrvatska – Vrijeme

Vrijeme

Croatia – Photo