Video about Croatia

'Ode to Joy', the promotional video of the Croatian Tourist Board, won a prestigious travel industry's 'Oscars' award 'Das goldene Stadttor' at the International Tourism Film Festival held on 8 March 2012. The festival is held annually as a part of International Tourism Fair ITB in Berlin. With its impressive visualisation and through the inspiring music narrative led by cellist Ana Rucner, the film highlights the rich cultural, historical and natural heritage of Croatia as well as many Croatian beauties.

croatia.hr
facebook.com/croatia.hr

Kigo sailing boat

Medijski Partneri

Croatia Skipper is a trustable partner of Neventum for hostesses in Croatia. Neventum has more than 12000 suppliers around the world and is present in 146 countries to offer construction and design of stands, catering and hostesses.
Ukoliko želite provesti nezaboravan vikend na jedrilicama uz vrhunsko vodstvo educiranih skippera i na vrhunskim party destinacijama dovoljno je nazvati 051/324 189

Hrvatska – Vrijeme

Vrijeme

Croatia – Photo

Pardo 43

SPECIFIKACIJE

Graditelj: Cantiere Del Pardo
Ukupna dužina (LOA): 13.45 m
Ukupna dužina s proširenom platformom: 14.00 m
Širina: 4.20 m
Gaz: 1.05 m
Kapacitet (osoba): 12  pax
Istisnina: 9.9 ton Approx
Motori: 2 x Volvo IPS 600 (2 x 435 hp) Opt
Kapacitet goriva: approx. 1.200 lt
Kapacitet vode: approx. 300 lt

fznor

rhdr

rhdr

rhdr

hdrpl

hdrpl

hdrpl

hdrpl

PARDO 43 V trup, s kutom od 16 ° u krmi i 50 ° u pramcu, osigurava zaklon od mora, glatke manevre i brzo planiranje. Trup, bokovi i paluba izrađeni su od PVC-a visoke gustoće kako bi plovilo bilo kruće, te imalo bolju toplinsku i zvučnu izolaciju. Strukturne su pregrade izrađene od kompozitnog materijala. PARDO 43 savršen je za one koji na brodu vole provoditi vrijeme u društvu obitelji i prijatelja, kao i za one koji se žele opustiti u manjem društvu. Jedna od glavnih karakteristika palube je mogućnost šetnje cijelom palubom što pruža više iskoristivog prostora i sigurniji boravak s djecom ili gostima na brodu. Paluba je suša te je pristup sunčalištu i sidrištu jednostavniji. Interijeri, zahvaljujući velikom volumenu trupa i savršenim visinama, primamljiv je, udoban i prostran. Prostor je otvoren sa dvije velike kabine, u pramcu se nalazi glavna kabina s vrlo velikim krevetom, brojnim spremištima, velikim ormarima, svježim zrakom i prirodnim svjetlom. Dok se na krmi nalazi vrlo veliki prostor za skladište koji se može prenamijeniti u sekundarnu kabinu s 2 odvojena kreveta za jednu osobu, ormarima i mnogim skladišnim prostorima. Područje prolaza između dvije kabine je izvrsno! Glava, koja se nalazi između 2 kabine, pruža vrlo veliki odvojen zasebni tuš. Boje i materijali interijera mogu se potpuno prilagoditi.

Plovilo pokreće snažni par Volvo Penta IPS 600 sustava s džojstikom za jednostavno rukovanje.

Brod ima kompletnu opremu (između ostalog): Volvo sustav dinamičkog pozicioniranja, hidraulična platforma, električni bimini, dva klima uređaja s mogućnostima grijanja i hlađenja, generator od 8 kW, stabilizator žiroskopa …

Brod se nalazi u ACI marini Opatija – Ičići.

Cijena dnevnog najma je 2200 €

U cijenu nije uključeno gorivo i skipper

Dodatni servisi (na upit)

 • Ronioc za dodatnu provjeru
  50,00€ za booking
 • Hostesa
  150,00€ per day + food
 • Kučni ljubimci na brodu
  100,00€ za booking
 • Skipper + samostalna kabina
  150,00€ po danu + hrana
 • Transfer Zračna luka Rijeka – marina Rijeka(8-16 putnika)
  na upit
 • Transfer Zračna luka Zagreb – marina Rijeka (max 4 putnika)
  150€ jedan smjer
 • Transfer Zračna luka Zagreb – marina Rijeka (max 8 putnika)
  250€ jedan smjer
 • Transfer Zračna luka Rijeka – marina Rijeka (max 4 putnika)
  80,00€ jedan smjer
 • Transfer Zračna luka Rijeka – marina Rijeka (max 8 putnika)
  100,00€ jedan smjer